Jomba

JOMBA


Naast het reguliere zomer- en winteraanbod, organiseert Kazou ook JOMBA-vakanties. Dit zijn vakanties voor JOngeren Met Bijzondere Aandacht. Ook voor kinderen met een verstandelijke handicap, jongeren met een fysieke handicap en kinderen met autisme of gedragsproblemen heeft Kazou dus een megavakantieaanbod. Er zijn zelfs vakanties waar broers, zusjes of vrienden mee kunnen.
 
Op de JOMBA-vakanties worden alle deelnemers in de watten gelegd met extra structuur, toegankelijke centra, extra begeleiding, aangepast vervoer, voldoende rustmomenten en de nodige medische ondersteuning.
 
Daarnaast organiseer Kazou ook vakanties op maat voor kinderen en jongeren die geen handicap hebben, maar toch iets meer aandacht vragen: hoogsensitieve kinderen, kinderen die bedplassen en kinderen in moeilijke sociale situaties. Voor elk van hen hebben we een op maat gemaakte vakantie, vaak in samenwerking met professionele zorgverleners.

Wil je meer info over het volledige JOMBA-aanbod? Surf naar www.kazou.be of neem contact op met onze West-Vlaamse JOMBA-vakantiedienst. Dit kan via mail naar jomba.wvl@kazou.be of telefonisch op 056 52 64 09


Inclusie


Bij Kazou is iedereen welkom en daarom trekken we voluit de kaart van 'inclusie'. Dit betekent dat we het 'reguliere' vakantieaanbod openstellen voor kinderen en jongeren die extra aandacht of begeleiding nodig hebben. Elke vraag wordt samen bekeken. Natuurlijk zijn er grenzen, maar een slechthorende avonturier kan gerust mee op avonturenvakantie en een steracteur in een rolstoel is welkom op een showbizzvakantie.

Zit je met een specifieke vraag rond inclusie? Contacteer ons even en samen zoeken we welke vakantie jouw droomvakantie kan worden! Je kan ons per mail bereiken naar brugge@kazou.be of telefonisch op 050 44 03 42.