Lees hieronder of je zoon/dochter goed is aangekomen op de vakantiebestemming!

Dit bericht verschijnt ten laatste om 22u op de dag van aankomst op de bestemming.

Let op: tijdens de wintervakanties (kerst, krokus en pasen) verschijnen de aankomstberichten enkel op onze facebookpagina: www.facebook.com/KazouBrugge.

 

Zagreb - Lovran (HR)City and beach10-08-2018Bus - nachtritMet een beetje vertraging uiteindelijk toch goed aangekomen in Zagreb. Met een lekker warm zonnetje starten we nu aan ons eerste middagmaal! Straks wat verfrissing zoeken en elkaar eens goed leren kennen!
Met een beetje vertraging uiteindelijk toch goed aangekomen in Zagreb. Met een lekker warm zonnetje starten we nu aan ons eerste middagmaal! Straks wat verfrissing zoeken en elkaar eens goed leren kennen!
MassembreSplash & fun11-08-2018BusMet een klein beetje vertraging zijn we aangekomen in het zonovergoten Massembre, met verschillende spelletjes leerden we elkaar al wat beter kennen, nu zijn we aan het smullen van de lekkere gehaktballetjes met frietjes. Groetjes van de waterratten.
Met een klein beetje vertraging zijn we aangekomen in het zonovergoten Massembre, met verschillende spelletjes leerden we elkaar al wat beter kennen, nu zijn we aan het smullen van de lekkere gehaktballetjes met frietjes. Groetjes van de waterratten.
BalenKoken en smullen11-08-2018TreinAl op de trein maakten we nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Ons vakantiedomein in Balen heeft ook heel wat leuks te bieden. We kunnen niet wachten om alles te ontdekken en natuurlijk om morgen voor het eerst op kamp voor de kookpotten te staan!
Al op de trein maakten we nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Ons vakantiedomein in Balen heeft ook heel wat leuks te bieden. We kunnen niet wachten om alles te ontdekken en natuurlijk om morgen voor het eerst op kamp voor de kookpotten te staan!
Baden-Baden (D)Rollercoaster11-08-2018BusGuten Tag! Zonet kwamen we uit de bus gerold, klaar om aan de Rollercoaster-vakantie te beginnen. Hier in Baden-Baden is het nu 30°C. Een ideale temperatuur om onze kamers te installeren en om snel terug naar buiten te gaan. De pretparken in de buurt zijn gewaarschuwd: we komen eraan! Auf wiedersehen!

Kazou baden baden rollercoaster
Guten Tag! Zonet kwamen we uit de bus gerold, klaar om aan de Rollercoaster-vakantie te beginnen. Hier in Baden-Baden is het nu 30°C. Een ideale temperatuur om onze kamers te installeren en om snel terug naar buiten te gaan. De pretparken in de buurt zijn gewaarschuwd: we komen eraan! Auf wiedersehen!

Kazou baden baden rollercoaster
MassembreCrazy adventure11-08-2018BusNa een toffe busrit en een toffe kennismaking, hebben we met de moni's gekeken welk vlees we in de kuip hebben. Na een titanenstrijd tussen monitoren en deelnemers hebben de deelnemers een half uur extra fuiftijd verdiend. De dag afsluiten deden we met een toneeltje over vooroordelen. Nu kruipen de kindjes moe maar voldaan in hun bedje voor de eerste avond in mytisch massembre
Na een toffe busrit en een toffe kennismaking, hebben we met de moni's gekeken welk vlees we in de kuip hebben. Na een titanenstrijd tussen monitoren en deelnemers hebben de deelnemers een half uur extra fuiftijd verdiend. De dag afsluiten deden we met een toneeltje over vooroordelen. Nu kruipen de kindjes moe maar voldaan in hun bedje voor de eerste avond in mytisch massembre
Toscane - Fivizzano (IT)Go for Fivizzano12-08-2018Bus - nachtritHallo liefste ouders! Na een goede busrit (met voor sommigen niet zoveel slaap) zijn we goed toegekomen in het gezellige Fivizzano! We kregen reeds een eerste regenvlaag in onze nek maar dat zorgde voor een welkome verfrissing. Straks maken we kennis met de moni's en morgen gaan we vroeg uit de veren om te gaan softraften! Ciaoooo
Hallo liefste ouders! Na een goede busrit (met voor sommigen niet zoveel slaap) zijn we goed toegekomen in het gezellige Fivizzano! We kregen reeds een eerste regenvlaag in onze nek maar dat zorgde voor een welkome verfrissing. Straks maken we kennis met de moni's en morgen gaan we vroeg uit de veren om te gaan softraften! Ciaoooo
BokrijkBijenboel13-08-2018Heen trein / Terug busBzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Jammer voor het thuisfront dat jullie er niet bij zijn. Want we amuseren ons hier al te pletter. Net de kamers geïnstalleerd en nu een spel aan het spelen om de echte namen van de moni's te ontdekken. Vele groeten van jullie bezige bijtjes.
Bzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Jammer voor het thuisfront dat jullie er niet bij zijn. Want we amuseren ons hier al te pletter. Net de kamers geïnstalleerd en nu een spel aan het spelen om de echte namen van de moni's te ontdekken. Vele groeten van jullie bezige bijtjes.
Viladasens (ES)Villa fantastica14-08-2018Bus - nachtritGoedemiddag beste thuisblijvers! Wij zijn goed aangekomen, mits de vertraging bij het vertrek. We hebben elkaar al wat beter leren kennen en nu genieten we volop van de Spaanse zon aan het zwembad. Heerlijk toch vakantie! Groetjes van iedereen
Goedemiddag beste thuisblijvers! Wij zijn goed aangekomen, mits de vertraging bij het vertrek. We hebben elkaar al wat beter leren kennen en nu genieten we volop van de Spaanse zon aan het zwembad. Heerlijk toch vakantie! Groetjes van iedereen
Vilopriu (ES)Stressfactor summertrip14-08-2018Bus - nachtritOla! We zijn goed aangekomen in het prachtige Vilopriu. Het zonnetje schijnt en na een lange busreis hebben we al een kort wandelingetje gemaakt naar het dorpje om de omgeving wat te verkennen. We zijn klaar voor sun en fun! Adios!
Ola! We zijn goed aangekomen in het prachtige Vilopriu. Het zonnetje schijnt en na een lange busreis hebben we al een kort wandelingetje gemaakt naar het dorpje om de omgeving wat te verkennen. We zijn klaar voor sun en fun! Adios!
Valclérieux (FR)Aquakicks15-08-2018Bus - nachtritWe wachten op een update.
We wachten op een update.
OverpeltGO417-08-2018BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Mont Saint-Michel (FR)L' été préféré17-08-2018BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Sumava (CZ)Czech it out17-08-2018Bus - nachtritDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Willingen (D)Crimineel genieten18-08-2018BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
MassembreAqua extreme18-08-2018BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Landes-Gastes (FR)Waterfun guaranteed19-08-2018Bus - nachtritDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Cesenatico (IT)Costa Italia19-08-2018Bus - nachtritDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Loon op Zand (NL)Kids in wonderland20-08-2018BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Putten (NL)Dolfijne vakantie20-08-2018BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Selce (HR)Hello summer22-08-2018Bus - nachtritDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.