Parking
Voor vakanties die met de bus reizen is de vertrek- en aankomstplaats afhankelijk van de vakantieperiodes. Tijdens de winterperiodes (kerst, krokus, pasen) maken we gebruik van de parking van 'ZoWe Verpleegkunde'. Voor de zomervakanties (juli en augustus) kunnen we terecht op de parking van Vives Hogeschool.

Wintervakanties - Parking ZoWe Verpleegkunde


Barrièrestraat 2d
8200 Brugge

1. Komende van E40 (afrit Brugge) sla je de Koning Albert I-laan af en rij je richting het station van Brugge. Aan de 'balkonrotonde' nabij het station neem je de derde afslag, Barrièrestraat. De oprijlaan van de parking van ZoWe Verpleegkunde vind je even verderop aan de rechterzijde, voorbij het psychiatrisch ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw. 

2. Komende van Zeebrugge neem je via de rotonde Koningin Astridlaan / Expresweg de afslag richting Koningin Astridlaan / kerk Sint-Michiels. Vervolgens sla je de eerste straat links af, Titecastraat. Rij deze straat door en sla de vierde straat rechts af, Barrièrestraat. De oprijlaan van de parking van ZoWe Verpleegkunde vind je verderop in deze straat aan de linkerzijde.

3. Komende van de voorkant van het station Brugge rij je richting achterzijde van het station / autosnelweg en neem je aan de 'balkonrotonde' de eerste afslag, Barrièrestraat. De oprijlaan van de parking van ZoWe Verpleegkunde vind je even verderop aan de rechterzijde, voorbij het psychiatrisch ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw.


Zomervakanties - Parking Vives


Ventweg Expresweg N31 (afrit Industriezone Vogelzang)/Koningin Astridlaan,
8200 Sint-Michiels

De parking is makkelijk bereikbaar vanaf de Expresweg N31.

1. Komende van E40 (afrit Brugge) rij je – voorbij Kinepolis – rechts via de ventweg van de Expresweg (richting ‘Sint-Andries/Jan Breydelstadion/Vogelzang') de parking op.

2. Komende van Zeebrugge neem je via de rotonde Koningin Astridlaan / Expresweg de afslag richting Koningin Astridlaan / kerk Sint-Michiels, en dan onmiddellijk rechts afslaan, vóór het eerste flatgebouw.

3. Komende van het station Brugge rij je richting autosnelweg – aan de 1e rotonde rechts afslaan - doorrijden tot op de rotonde Koningin Astridlaan / Expresweg – de rotonde helemaal rond rijden terug in de richting vanwaar je komt en dan onmiddellijk rechts afslaan, vóór het eerste flatgebouw.

Je kunt de parking enkel verlaten via de ventweg van de Expresweg.

LET OP: in de GPS tik je best ‘Koningin Astridlaan 29' in.